miercuri, 11 februarie 2015

CURS DE FORMARE "EDUCATIE PENTRU SCHIMBARE LA PRESCOLARI"


Curs de formare
„Educaţia pentru schimbare la preşcolari”

- Bistriţa, Luna Ianuarie 2015-

În luna Ianuarie 2015, s-a derulat în municipiul Bistriţa cursul de formare „Educaţia pentru schimbare la preşcolari”, organizat de către CCD BN, în cadrul Programului educaţional de promovare a educaţiei pentru schimbare „Curcubeul Schimbării”.

S-au organizat patru grupe, cursante fiind 105 educatoare şi directori din cele nouă grădiniţe din municipiul Bistriţa. Formatorii avizaţi ai CCD BN pentru susţinerea cursului sunt: prof. Crina Clapou şi prof. dr. Rodica Brănişteanu.
Instantanee din cadrul activităţiilor desfăşurate pe grupe:






 EDUCATIE PENTRU SCHIMBARE LA PRESCOLARI LA NASAUD

În perioada 2-12 Februarie 2015 , s-a derulat în cadrul Gradinitei cu Program Prelungit  Nr.1 Nasaud, cursul de formare „Educaţia pentru schimbare la preşcolari”, organizat de către CCD BN, în cadrul Programului educaţional de promovare a educaţiei pentru schimbare „Curcubeul Schimbării”.

S-au organizat doua grupe, cursante fiind 46 educatoare şi directori din gradinitele de pe raza orasului Nasaud, si din gradintele din mediul rural invecinate (Salva, Zagra, Romuli, Telciu ,Runcu-Salvei, Rebrisoara, Rebra, Parva, Feldru ). Cursul a fost sustinut de catre formatori  ai CCDBN:  Insp.sc.prof. Crina Clapou şi prof. dr. Rodica Brănişteanu.
Instantanee din cadrul activităţiilor desfăşurate pe grupe:















 EDUCATIE PENTRU SCHIMBARE LA PRESCOLARI LA SANGEORZ-BAI

În perioada 23-30 Martie  2015 , s-a derulat în cadrul Gradinitei cu Program Prelungit  Nr.1 Sangeorz-Bai , cursul de formare „Educaţia pentru schimbare la preşcolari”, organizat de către CCD BN, în cadrul Programului educaţional de promovare a educaţiei pentru schimbare „Curcubeul Schimbării”.
S-au organizat doua grupe, cursante fiind un numar de 60 de  educatoare şi directori din gradinitele din Sangeorz-Bai  si din gradintele din mediul rural invecinate (Maieru,Rodna,Sant,Anies). Cursul a fost sustinut de catre formatori  ai CCDBN:  Insp.sc.prof. Crina Clapou şi prof. dr. Rodica Brănişteanu.
Poze  din cadrul activităţiilor desfăşurate pe grupe:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu