marți, 7 aprilie 2015

ACTIVITATE LUNA APRILIE-SIMPOZIONUL "SA FIM COPII PENTRU INCA O ZI " ORADEA,JUD.BIHOR

Simpozionul "Sa fim copii pentru inca o zi"Oradea,Jud.Bihor.


La inceputul lunii aprilie, respectiv 2 aprilie 2015, in cadrul Programului educational de promovare a educatiei pentru schimbare la prescolari " Curcubeul Schimbarii", s-a organizat la Oradea, judetul Bihor, prima editie a Simpozionului judetean " Sa fim copii pentru inca o zi ". La acest eveniment au participat cadre didactice din invatamantul prescolar din judetele : Bistrita-Nasaud, Salaj, Satu-Mare, Caras-Severin si Bihor.
Din judetul Bistrita-Nasaud au participat opt reprezentante implicate in lucrarile simpozionului judetean, membre in echipa de proiect judetean sau in derularea proiectului regional, avand o contributie semnificativa la buna desfasurare a actiunii orrganizate de catre colegele din Bihor.
Primirea oficiala a participantilor a avut loc la Gradinita  cu P.P Nr.27 Voinicel Oradea, in prezenta reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Bihor si ai Casei Corpului Didactic Bihor, precum si a altor oficialitati locale.
Lucrarile simpozionului au debutat prin reliefarea importantei acestui program educational si impactul asupra dezvoltarii holistice a prescolarilor si a cadrelor didactice implicate, prin prezentarile facute de catre doamnele inspector pentru educatie timpurie: Lucia Caciora (jud.Bihor), Crina Clapou (jud.Bistrita-Nasaud) si Valentina Souca (jud.Salaj).
S-au vizionat momente artistice extraordinare pregatite de catre prescolarii de la diferite gradinite din Municipiul Oradea si din judetul Bihor, s-a vizitat expozitia de lucrari plastice cu tema " Sa fim copii pentru inca o zi", iar la final, s-a lansat auxiliarul didactic cu lucrarile si eseurile stiintifice participante la simpozion.

Prezentarile si momentele artistice au demonstrat gradul inalt de preocupare al cadrelor didactice pentru sprijinirea educatiei pentru schimbare la varstele timpurii si stimularea permanenta a creativitatii si a inovatiei inca de la varstele cele mai fragede.


Echipa de proiect Curcubeul Schimbarii –jud. Bistrita-Nasaud

Inspector scolar Clapou Crina

 Diseminare in presa regionala:
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu