duminică, 25 mai 2014

ACTIVITATI LUNA MAI-ZIUA PARCURILOR



MAI MULTA VERDEATA, MAI MULTA VIATA

            Cu ocazia zilei parcurilor, pentru a se familiariza cu aspecte ale lumii vii si a legilor ei si pentru a intelege si aplica normele si regulile de protectie a mediului inconjurator,  copiii de la G.P.P. Singeorz-Bai, structura G.P.N. Nr.1, au desfasurat o activitate de tip outdoor in parcul orasului. Prescolarii au observat plantele, le-au denumit si au pus intrebari in legatura cu cele observate. Am încercat sa-i deprindem cu bunul obicei de a nu distruge, de a nu arunca ambalaje in jurul sau, de a nu calca iarba din parc, plantele cultivate.
Pentru a constientiza cat este de important sa plantezi un copac, o floare, sa le ingrijesti si sa le ocrotesti, am facut o vizita si la sera din oras, unde au avut ocazia să vadă cum ia nastere o planta.
Aceasta activitate i-a ajutat pe copii sa capete o intelegere si sensibilitate fata de intreg mediul si problemele lui.


ZIUA PARCURILOR LA G.P.P NR.2 BISTRITA

In cadrul proiectului educational "Curcubeul Schimbarii", cu ocazia " Zilei parcurilor" care a avut loc in data de 24.05.2014 copiii de la "Gradinita cu  Program Prelungit.  Nr.2" Bistrita, Structura Gradinita cu PN. Nr.10 Bistrita, impreuna cu doamnele educatoare au realizat o macheta a parcului. 
Aceasta macheta a fost realizata cu scopul de a dezvolta micilor prescolari iubirea fata de natura si protejarea acesteia.

Coordonator proiect:Trifan Oana


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu