duminică, 26 ianuarie 2014

CURCUBEUL SCHIMBARII-G.P.P DUMBRAVA MINUNATA BISTRITA

http://www.slideshare.net/VasilicaGazdac/curcubeul-schimbariigpp-dumbrava-minunatabistrita


INVATAM SA DARUIM


Sarbatorile de iarna constituie un prilej de a ne "masura" dorinta de a face bucurii celor pe care nu i-am cunoscut vreodata.
Multi dintre noi se gandesc, in aceste zile, la cei care nu au un adapost, la cei fara familii si sarbatorile de iarna ii determina sa priveasca in casele celor instariti doar pe fereastra, asemenea Fetitei cu chibrituri a lui H.C.Andersen.
Parintii copiilor de la Gradinita cu Program Saptamanal "Dumbrava Minunata" Bistrita, impreuna cu d-nele educatoare, in spiritul Craciunului, au incarcat sania Mosului cu daruri personalizate si au pornit, in sunet de clopotei, spre copiii institutionalizati la Preventoriul Ilisua.
Fiecare parinte a pregatit acasa, impreuna cu copilul lui, o cutie cu daruri, impletita cu dragoste si ganduri bune pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani.In felul acesta, copiii au fost invatati cum sa aleaga un cadou pentru un alt copil, cum sa impacheteze cutia, trezindu-le, in acelasi timp, emotii si sentimente de pretuire pentru copiii pe care nu i-au intalnit niciodata.
In fiecare dimineata auzeam pe holul gradinitei cate un copil strigand: "Uite ce cadou am adus!". Cata bucurie se citea pe chipul lui si cat de mandru era ca el a pregatit pachetul pentru a-l darui altcuiva!
Acelasi interes si aceeasi bucurie au simtit-o toti parintii copiilor de la gradinita noastra, atunci cand au pregatit pachetele, pentru care le multumesc si ii asigur ca aceasta atitudine fata de initiativa noastra le va aduce in case, de sarbatori linistea si lumina crestineasca de care avem, toti, nevoie.
Sa aveti parte de Sarbatori fericite,dragi parinti, alaturi de cei pe care ii iubiti si sa fiti siguri ca, acolo, la Ilisua, copiii inalta colinde si pentru d-voastra!

Director
Margareta Sava.

Diseminare in presa locala:
http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=6&article=10963 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu